V této záložce brzy naleznete nové přípravky "textury" pro přípravu molekulární kuchyně.

Jedná se o textury pro přípravu:

  • kaviáru, kuliček, raviol a sfér - Algi-base (algínát), Citra-base (regulátor PH), Cala-base (chlorid vápenatý)
  • pevných gelů, kostek a nudlí - Gella-base (guma-gellan)
  • želatinových špaget - Aga-base (agar-agar)
  • pěnových obláčků - Leci-base (sojový lecithyn)
  • lehkých zahuštěných pěn a espum Xanta-base (xantahnová guma)

A mnoho dalíšho, připravujeme jak malá domácí balení tak i profi balení o větším obsahu.

Na stránkách www.molekularnicatering.cz/molecular-base-recepty/ naleznete recepty na přípravu molekulárních jídel a drinků.

 

Speciality z molekulární kuchyně

Odběrné místo:

Chuťpoint
Dělnická 13
Praha 7
17000

PO-PÁ 10:30 - 17:00
606345799 petr@manihi.cz ODBĚRNÉ MÍSTO otevírací doba obchodu Chuťpoint PO-PÁ
10:30 - 17:00
www.chutpoint.cz
www.petrkoukolicek.cz
www.molekularnicatering.cz
www.manihi.cz
MANIHI s.r.o. - C 177040 vedená u Městského soudu v Praze