V této kategorii naleznete vápenaté soli, formovací algináty (výtažky z mořských řas), emulgátory na bázi sójového lecitinu, ale také maltodextrin, který se hojně používá jako nosič chuti a dopomáhá ke vstřebávání tuku a oleje.

Jednotlivé sety lze použít jako základní prostředek pro výrobu „sfér“ nebo „raviol“. Dále je lze využít při přípravě „kaviáru“ či různých druhů „koktejlů“. Najdete tu také set vhodný pro výrobu teplých nebo studených pěn. Sety se prodávají ve hmotnostně odlišných balení.

Textury Molecular Base

Speciality z molekulární kuchyně

Odběrné místo:

Chuťpoint
Dělnická 13
Praha 7
17000

PO-PÁ 10:30 - 16:30
606345799 petr@manihi.cz ODBĚRNÉ MÍSTO otevírací doba obchodu Chuťpoint PO-PÁ
10:30 - 16:30
www.chutpoint.cz
www.petrkoukolicek.cz
www.molekularnicatering.cz
www.manihi.cz
MANIHI s.r.o. - C 177040 vedená u Městského soudu v Praze