Jak vzniká alkoholové želé?

Základním prvkem následujících receptů je drink, který je připraven z klasických surovin (alkohol, džusy apod.). Pomocí speciálních látek (např. výtažku z řas - alginátu) dojde k jeho ztužení, tzn. převodu z kapalného do pevného skupenství, které bývá nejčastěji ve formě želé, kuliček nebo kostky.

Výsledný koktejl si zachovává stejné chuťové vlastnosti, pouze jeho skupenství a barva je změněna. Zkuste tedy pro jednou ozvláštnit svůj bujarý večírek a nebojte se vyzkoušet známý drink B52, Campari s pomerančovým kaviárem, Energy drink s vodkou nebo vsaďte na červené víno upravené do podoby těstovin tagliatelle, Nebo si nechte vyrobit speciální alkoholovou bábovku nebo dort s logem vaší firmy. Ohromte vaše hosty!

Alkoholové želé

Speciality z molekulární kuchyně

Odběrné místo:

Chuťpoint
Dělnická 13
Praha 7
17000

PO-PÁ 10:30 - 17:00
606345799 petr@manihi.cz ODBĚRNÉ MÍSTO otevírací doba obchodu Chuťpoint PO-PÁ
10:30 - 17:00
www.chutpoint.cz
www.petrkoukolicek.cz
www.molekularnicatering.cz
www.manihi.cz
MANIHI s.r.o. - C 177040 vedená u Městského soudu v Praze