Tyto typy textur zahrnují:

  • želírovací přípravky z řas,
  • přípravky vhodné pro sterifikaci a obrácenou sterifikaci,
  • regulátory pH,
  • přípravky k výrobě sférických tvarů,
  • emulgační pasty,
  • zahušťovadla,
  • glukózový i praskací prášek,
  • sójový lecitin.

Textury Sosa

Pro espuma, pro studené Espumas

S tímto Pro Espuma je možné vyrábět zejména studené Espuma, pěny, zmrzlinu, a Nitro-Dragon, jakož i...
Vaše cena: 784,00 Kč

Pro espuma, pro horké Espumas

S tímto Pro Espuma je možné vyrábět zejména teplé Espuma, pěny, polévky, a Nitro-Dragon, jakož i...
Vaše cena: 825,00 Kč

Albumina - vaječný bílek

Sušený vaječný bílek. Připraven pro smíšení s tekutinami.  Například ovocná šťáva pro ovocné...
Vaše cena: 1 451,00 Kč

jablečný pektin přírodní

Pektin je přírodní želírovací prostředky při výrobě tradičních ovocných želé, džemy a marmelády z...
Vaše cena: 1 440,00 Kč

Speciality z molekulární kuchyně

Odběrné místo:

Chuťpoint
Dělnická 13
Praha 7
17000

PO-PÁ 10:30 - 16:30
606345799 petr@manihi.cz ODBĚRNÉ MÍSTO otevírací doba obchodu Chuťpoint PO-PÁ
10:30 - 16:30
www.chutpoint.cz
www.petrkoukolicek.cz
www.molekularnicatering.cz
www.manihi.cz
MANIHI s.r.o. - C 177040 vedená u Městského soudu v Praze