Pokud něco od značky SOSA nenajdete v této nabídce, prosím napište nám a mi vám zboží rádi zašleme. Sortiment společnosti SOSA je veliký takže vše skladme nemáme, ale rádi vám zboží objednáme a zašleme.

Tyto typy textur zahrnují:

  • želírovací přípravky z řas,
  • přípravky vhodné pro sterifikaci a obrácenou sterifikaci,
  • regulátory pH,
  • přípravky k výrobě sférických tvarů,
  • emulgační pasty,
  • zahušťovadla,
  • glukózový i praskací prášek,
  • sójový lecitin.

Textury Sosa

Pro espuma, pro studené Espumas

S tímto Pro Espuma je možné vyrábět zejména studené Espuma, pěny, zmrzlinu, a Nitro-Dragon, jakož i...
Vaše cena: 899,00 Kč

Pro espuma, pro horké Espumas

S tímto Pro Espuma je možné vyrábět zejména teplé Espuma, pěny, polévky, a Nitro-Dragon, jakož i...
Vaše cena: 905,00 Kč

Albumina - vaječný bílek

Sušený vaječný bílek. Připraven pro smíšení s tekutinami.  Například ovocná šťáva pro ovocné...
Vaše cena: 1 451,00 Kč

jablečný pektin přírodní

Pektin je přírodní želírovací prostředky při výrobě tradičních ovocných želé, džemy a marmelády z...
Vaše cena: 1 440,00 Kč

Emulgační pasta Sosa

K výrobě emulzí. Smíchejte studenou tekutinu s olejem, přidejte pastu a promíchejte. Vznikne...
Vaše cena: 802,00 Kč

Glycerol - tekutý

Speciální emulgátor při výrobě zmrzliny, sorbetu a pěn typu Mousse. Za studena i za horka...
Vaše cena: 860,00 Kč

Pro crema 100 HOT, 3 kg

Stabilizátor pro zmrzlinu a také ledové polévky.  Smíchejte zahřáté přísady s Procrema....
Vaše cena: 2 590,00 Kč

Glicemul

Gliceuml se skládá z monoglyceridů a diglyceridů, které jsou odvozeny z tuků a jsou vyrobeny z...
Vaše cena: 450,00 Kč

Speciality z molekulární kuchyně

Odběrné místo:

bistro BRUNCH IN THE BOX
Dělnická 13
Praha 7
17000

PO-PÁ 8:00 - 15:00
606345799 petr@manihi.cz ODBĚRNÉ MÍSTO otevírací doba bistra BRUNCH IN THE BOX
PO-PÁ
08:00 - 15:00
www.brunchinthebox.cz
www.petrkoukolicek.cz
www.molekularnicatering.cz
www.manihi.cz
MANIHI s.r.o. - C 177040 vedená u Městského soudu v Praze