Tyto typy textur zahrnují:

  • želírovací přípravky z řas,
  • přípravky vhodné pro sterifikaci a obrácenou sterifikaci,
  • regulátory pH,
  • přípravky k výrobě sférických tvarů,
  • emulgační pasty,
  • zahušťovadla,
  • glukózový i praskací prášek,
  • sójový lecitin.

Textury Sosa

Pro espuma, pro studené Espumas

S tímto Pro Espuma je možné vyrábět zejména studené Espuma, pěny, zmrzlinu, a Nitro-Dragon, jakož i...
Vaše cena: 784,00 Kč

Pro espuma, pro horké Espumas

S tímto Pro Espuma je možné vyrábět zejména teplé Espuma, pěny, polévky, a Nitro-Dragon, jakož i...
Vaše cena: 825,00 Kč

Albumina - vaječný bílek

Sušený vaječný bílek. Připraven pro smíšení s tekutinami.  Například ovocná šťáva pro ovocné...
Vaše cena: 1 451,00 Kč

jablečný pektin přírodní

Pektin je přírodní želírovací prostředky při výrobě tradičních ovocných želé, džemy a marmelády z...
Vaše cena: 1 440,00 Kč

Agar Agar, textura od Sosa, E 406

Rostlinný želírovací přípravek z řas. Rozpustný ve všech tekutinách s minimálně 80% obsahem vody....
Vaše cena: 2 114,00 Kč