Co je sous vide?

Jedná se o ojedinělou techniku přípravy jídel (nejčastěji vaření ryb a zeleniny), ke které dochází ve vakuovém sáčku při nízkých teplotách (55-65°C) ve vodní lázni. Díky vakuu je zamezeno styku s okolním prostředím. Doba přípravy takového pokrmu se pohybuje kolem 72 hodin, díky čemuž dochází k zachování přirozené chuti, šťáv a textury jednotlivých potravin, vitaminů a minerálií.

 

Díky produktům jako je nádobí, teploměr či vakuové sáčky, které se nachází v našem sortimentu, budete moci hravě a s radostí připravovat sous vide doma. Práci vám usnadní jednotlivé přístroje (vodní lázně), které se používají snadno, jsou efektivní a energeticky úsporné, navíc vybaveny digitálním časovačem.

Sous vide

Teploměr pro sous vide

Domnick - Sous-Vide teploměr na vaření, pro všechny temperovače.
Vaše cena: 5 737,00 Kč