I vepřová kůže se dá využít!

V této kategorii nabízíme granulovanou vepřovou kůži. Možná se vám bude zdát podezřelé, jak je možné ji v molekulární gastronomii využít.

Vězte, že je to právě vepřová kůže, ze které lze pomocí jejího smažení v pánvi vyrobit „popcorn“ – jako vydatnou přílohu nebo topping pro křupavý pocit s pikantní chutí. Jemný granulát lze využít při obalování a ochraně potravin před nežádoucími vlivy tepla.

Sosa - Air bag

Speciality z molekulární kuchyně

Odběrné místo:

Chuťpoint
Dělnická 13
Praha 7
17000

PO-PÁ 10:30 - 17:00
606345799 petr@manihi.cz ODBĚRNÉ MÍSTO otevírací doba obchodu Chuťpoint PO-PÁ
10:30 - 17:00
www.chutpoint.cz
www.petrkoukolicek.cz
www.molekularnicatering.cz
www.manihi.cz
MANIHI s.r.o. - C 177040 vedená u Městského soudu v Praze