Tato kategorie potěší všechny, kteří si chtějí oblast molekulární kuchyně prozkoumat sami. Najdete tu skvělé pomocníky jako je agar, sloužící především jako zahušťovadlo, želírující činidlo či stabilizátor. Alginát sodný, vhodný pro přípravu gelových kuliček s tekutým jádrem.

Stejně tak kalcium laktát, xanthan, sójový lecitin a další velké množství potřeb pro domácí použití vhodné především pro začátečníky – knihy, recepty, nářadí, sady textur a další předměty pro vytváření speciálních efektů.

Textury Biozoon

Agazoon - Agar s Maltodextrinem

Agazoon® obsahuje agar-agar (E 406) a Maltodextrin. Agazoon ® může být používán jako zahušťovadlo,...
Vaše cena: 830,00 Kč

Calazoon - calcic Biozoon, E 327

Calazoon® je kalcium laktát (E 327) a slouží jako pomocná látka pro různé texturovače (alginát,...
Vaše cena: 458,00 Kč