Activ-base "lepidlo na maso" 100g přírodní enzym Transglutamináza

TENTO VÝROBEK, NELZE PRODÁVAT MALOOBCHODNĚ! PRODEJ POUZE NA IČ.

jedná so přírodní enzym Transglutamináza, DÁVKOVÁNÍ 0,05 – 0,2 % ve finálním výrobku, obecně však v souladu s platnou legislativou

Enzym rozprašte homogenně na povrch libové části masa a jemně ho vmasíruje do povrchových vrstev masa. Doporučujeme souběžně přidávat do receptury jedlou sůl. Stejně tak se postupuje u druhé části libového masa. Po jemném vmasírování lze masové kousky k sobě přiložit a uzavřít v kovové formě nebo jiné vhodné nádobě (vakuovací sáček pro sous vide) a nechat v klidu odležet. Orientační dávkování do vrstvy je cca. 0,1 až max. 0,2 % k celkové hmotnosti obou mas. Jemným masírováním se na povrchu masa uvolní bílkovinný šlem, který zajistí v přítomnosti TG slepení obou kousků libového masa.

Poznámka: TG slepí dohromady pouze libové části masa a nebude fungovat na tučných partiích. Tučné partie nelze tímto způsobem slepit dohromady.

248,00 Kč
cena včetně DPH bez DPH 204,96 Kč