Citrát Sosa je vyroben z citronanu sodného, který se získává převážně z citrusových plodů. V potravinářském průmyslu se běžně používá citronan sodný, aby se zabránilo zabarvení ovoce a zeleniny při řezu. Má schopnost snižovat kyselost potravin. Z tohoto důvodu umožňují sferifikační produkty připravovat výrobky s velmi kyselými přísadami. Snadno rozpustný a s okamžitou reakcí Vlastnosti: Rafinovaný prášek. Velmi dobře rozpustný ve vodě. Složení: Regulátor kyselosti: prášek citronanu sodného E331iii. Uchovávejte mimo dosah dětí. Pro potraviny, omezené použití. Maximální dávka v určitých potravinách: 4 g na litr. Skladujte v chladu a suchu. Vlastnosti: Není třeba uvádět žádné nutriční hodnoty.
Nebo můžete nahradit produktem Citra-base 100g, nebo 600g který je okamžitě k odběru