LYOFILIZOVANÉ CRISPY - ČERNÝ RYBÍZ
Lyofilizované kousky černého rybízu o velikosti 2-10 mm.Použitý černý rybíz je vysoké kvality a výborné chuti sbíraný v období své nejvyšší zralosti.Lyofilizace:
Je proces, při kterém se ovoce suší mrazem.Ovoce je nejdříve šokově zamraženo a postupně se začíná odpařovat voda.Díky lyofilizaci si ovoce zachovává 90% svých vlastností oproti klasickému sušení.Zůstanou zachovány:- senzorické vlastnosi (barva, chuť, vzhled, struktura)
- vitaminy, minerály
Hmotnost: 200 g
Použití:
- Lyofilizované ovoce patří mezi relativně nové suroviny cukrářské výroby.
- Ovoce můžete použít na dozdobení a dochucení Vašich dortů a dezertů nebo zmrzliny.
- Můžete ho přidat i do drinků a limonád.