Gelbinder / GelBurguer (maso, rybí lepidlo), texturoa od Sosa, E 401, E 516, E 450

Tento přípravek umožňuje kombinovat jednotlivé části, obsahující bílkoviny, do jednoho celku. Můžete, například kombinovat proužky nebo kousky různých druhů ryb a masa (ať už syrové nebo vařené). Složení: Alginát sodný (E401), síran vápenatý (E 516), difosfát (E 450). Gely mohou být připraveny při jakékoliv teplotě, nemohou být ale znovu rozpuštěny. Můžete si vybrat jakýkoliv výrobek a tento za studena spolu slepit. Gelburguer / Gelbinder drží každou teplota konstantní: ať se jedná o smažení, pečení nebo flambování. Použití: 10-15 g ve směsi se 100 ml vody. To vystačí asi na 1 kg masa nebo ryb. Po asi 30 - 40 min. začne toto proteinové lepidlo působit.

1 043,00 Kč
cena včetně DPH bez DPH 861,98 Kč
Skladem