INGREDIUM AGAR N°29

Agar je želírující prostředek přírodního původu. Získává se z červené řasy. V Japonsku se používá už od 16.století v tradičních dezer- techjako yokan. Je vhodný na výrobu tužších gelů z jakékoliv tekutiny. POUŽITÍ: Ovocné pasty, marmelády, ovocné vklady a náplně do pečiva. DOPORUČENÉ DÁVKOVÁNÍ: 0,5-2%. DOPORUČENÝ ZPŮSOB PŘÍPRAVY: Agar rozpusťte ve studené tekutině (můžete si ulehčit přípravu a smíchat agar s částí moučkového cukru). Směs přiveďte k varu a vařte alespoň Iminutu, aby se docílilo rovnoměrného rozpuštění. Horkou směs nalijte do formy a rychle zchlaďte, aby vše želírovalo rovnoměrně.

Nebo můžete nahradit produktem Aga-base 100g, nebo 500g, který je okamžitě k odběru

1 400,00 Kč
cena včetně DPH bez DPH 1 250,00 Kč