Želatina P je vepřová, bez zápachu. Bloom má 200, čímž odpovídá zlaté želatině. Použití: želírovací prostředek. POUŽITÍ: Moussy, espumy, zmrzliny, aspiky, sladkosti (marshmallow, želé td.). Bavorské krémy, koktejly. DOPORUČENÉ DÁVKOVÁNÍ: 0,3-10%. DOPORUČENÝ ZPŮSOB PŘÍPRAVY: Želatinu rozpusťte v 5-10x větším množství ledové vody. Nechte alespoň hodinu odpočinout. Mezitím zahřejte požadovanou tekutinu až k bodu varu, poté do ní přimíchejte želatinovou masu. Promí chejte. Nalijte do požadovaných forem či nádob a nechte vychladnout v lednici. TIP NAVÍC: Podobné vlastnosti jako u hovězí želatiny. Želatina nefunguje s enzymy obsaženými v kiwi, ananasu, papaye, broskvích, mangu, guave, fících a zázvoru. Funguje i v receptech obsahující vyšší množství alkoholu. Pokud je v receptu jiný Bloom: například recept s 10 g želatiny při 180 Bloom 200/180 x 10 = 9 g