Powered by MANIHI s.r.o..
Pokud něco od značky SOSA nenajdete v této nabídce, prosím napište nám a mi vám zboží rádi zašleme. Sortiment společnosti SOSA je "nepřeberný" takže vše skladme nemáme, ale rádi vám zboží objednáme a zašleme.
Tyto typy textur zahrnují:
- želírovací přípravky z řas,
- přípravky vhodné pro sterifikaci a obrácenou sterifikaci,
- regulátory pH,
- přípravky k výrobě sférických tvarů,
- emulgační pasty,
- zahušťovadla,
- glukózový i praskací prášek,
- sójový lecitin.
Textury Sosa
Emulgační pasta Sosa
K výrobě emulzí. Smíchejte studenou tekutinu s olejem, přidejte pastu a promíchejte. Vznikne...
Vaše cena: 802,00 Kč
GelCrema (zahušťovadlo - lze zmrazit), textura od Sosa, E 1414, E 415
Tento produkt nahrazuje kukuřičný škrob, například váže krémové pokrmy a pudinky. Na rozdíl od...
Vaše cena: 483,00 Kč
Gellan Gum (Gellan), textura od Sosa, E 418
Želírovací prostředek pro výrobu listů, Raviolo, atd., přidejte 50 g na 1 litr tekutiny, zahřejte...
Vaše cena: 3 610,00 Kč
Glycerol - tekutý
Speciální emulgátor při výrobě zmrzliny, sorbetu a pěn typu Mousse. Za studena i za horka...
Vaše cena: 860,00 Kč
InstantGEL (za studena rozpustný prášek želatiny), Sosa
Za studena rozpustný gel. Želírování proběhne ve všech tekutinách s minimálně 80% vody již po 30...
Vaše cena: 716,00 Kč
Rostlinná želatina, vegetariánský želatinový prášek, Sosa
Vegetariánská želatina se skládá mimo jiné z karagenanu (kappa) a Karubinu. Tyto dvě složky...
Vaše cena: 815,00 Kč
Lecitina de Soja (sójový lecitin), textura od Sosa, E 322
Používá se na napěnění. Lecitin je přidán do tekutiny. Čím více tuku tekutina má, tím méně pěny...
Vaše cena: 822,00 Kč