V této kategorii naleznete vápenaté soli, formovací algináty (výtažky z mořských řas), emulgátory na bázi sójového lecitinu, ale také maltodextrin, který se hojně používá jako nosič chuti a dopomáhá ke vstřebávání tuku a oleje.

Jednotlivé sety lze použít jako základní prostředek pro výrobu „sfér“ nebo „raviol“. Dále je lze využít při přípravě „kaviáru“ či různých druhů „koktejlů“. Najdete tu také set vhodný pro výrobu teplých nebo studených pěn. Sety se prodávají ve hmotnostně odlišných balení.

Textury Molecular Base

MB sáček ALGI-BASE (alginát)

MB sáček Algi-basePřírodní produkt extrahovaný z hnědých mořských řas, které jsou pěstovány ve...
Vaše cena: 45,00 Kč

MB sáček CALA-BASE (kalcium)

MB sáček CALA-BASETento produk je vápená sůl, která se využívá v potravinářském průmyslu, zejména...
Vaše cena: 45,00 Kč

MB sáček GELLA-BASE (gellan)

MB sáček GELLA-BASE Gellan je želírovací přípravek, který byl objeven teprve v roce 1977 a vyrábí...
Vaše cena: 110,00 Kč

MB sáček AGA-BASE (agar)

MB sáček AGA-BASE Tato látka je vyráběna z mořských řas. Působí jako zahušťovadlo a želírující...
Vaše cena: 90,00 Kč